Sočni banana split kolač bez pečenja
Kako nam je vrijeme sve toplije, volimo da su nam deserti sve hladniji! Još kad tome dodamo i činjenicu da se kolač ne peče, onda ste sigurni da je ovo pravi izbor za vas. Zbog svoje kremaste i bogate strukture i zbog svih sastojaka u kojima uživate u sladolednom voćnom kupu “Banana split”, ovaj kolač će se sigurno više puta naći na vašem stolu. Za posudu za pečenje torti promjera 28cm potrebno vam je: · 250 g mljevenog petit keksa · 100 g otopljenog margarina · 200 g krem sira · 100 g šećera u prahu · 5 banana (narezanih na kolutilće) · 250 ml vrhnja za šlag · Ribana čokolada (po želji) Postupak pripreme: 1 Mljevenom petit keksu dodajte otopljeni margarin i promiješajte. 2. Smjesu dobro utisnite u površinu posude za pečenje torti. Stavite u hladnjak 3. U posudu dodajte krem sir i šećer u prahu 4. Miksajte pet minuta dok ne postane kremasto 5.
Primjedbe
Objavi komentar