Kako izgledati lijepo nakon neprespavane noći!


Za početak, od ključne je važnosti temeljito očistiti kožu. Ako prethodne noći niste imali baš previše volje da to napravite kako bi što prije legli, jutro je pravo vrijeme da očistite kožu kako bi uklonili sve nečistoće. Jako je bitna priprema kože lica prije nanošenja make-upa.
Svakako bi bilo poželjno da veće prije stavite kremu za lice, serum i kremu za područje oko očiju u hladnjak, ali ako to niste napravili, možete ih i ujutro, kada ustanete ostaviti u zamrzivaču na 10-ak minuta. Ohlađeni će proizvodi smanjiti eventualne otečenosti i nadutosti.
Dobro očišćeno lice oplahnite termalnom vodom. Hladna termalna voda u spreju odmah će vas razbuditi (naš prijedlog su Vichy ili Avene thermal water u spreju).
U slučaju da vam je koža previše dehidrirana i suha bilo bi poželjno da prije nanošenja kreme nanesete serum. Serumi su obogaćeni hranljivim sastojcima te se iz tog razloga brže upijaju u kožu. Oni imaju tendenciju dubinskog jačanja kože, smiruju i nadoknađuju potrebnu vlažnost koja može biti izgubljena zbog nedostatka sna, ili uslijed pretjeranog konzumiranja cigareta i alkohola. Kada se serum upije u kožu, nanesite dnevnu kremu s blago reflektirajućim česticama koje će umornoj koži pružiti dodatni sjaj. (naš prijedlog dnevne kreme s reflektirajućim česticama je Nivea Natural Beauty).
Bilo bi dobro kod odabira kreme za oči koristite onu u vidu gela. Gel je za nijansu lakši od kreme i koža ga brže apsorbira. (naš prijedlog je Garnier roll s dodatkom kofeina koji pomaže pri uklanjanju otečenosti i nadutosti na području očiju).
I za kraj, al ne manje važna je njega usana, stoga, napravite peeling koristeći se polu-mekom četkicom za zube kako bi ste uklonili eventualne ostatke ruža ili obojenih pića s površine. Za njegu usana, nanesite hranjivi balzam.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Sočni banana split kolač bez pečenja

IZLIJEČITE SINUSNU INFEKCIJU ZA SAMO 20 SEKUNDI: Napravite ovaj domaći napitak i gledajte ČUDO!

Zaštita bilja od gusjenica