KHLOE KARDASHIAN OTKRIVA: Evo kako da izgledate mršavo na fotkama



Želite da izgledate fit na svim fotkama? Khloe vam otkriva svoje tajne. Kao jedna od najpraćenijih žena na svijetu, Khloe Kardashian zna kako da napravi odličnu fotku. A svoje male tajne je odlučila da otkrije i široj javnosti.


Khloe se oglasila na svojoj aplikaciji i svim pratiocima otkrila kako da izgledaju mršavo i savršeno na fotografijama.
-Lutke, znate da nisam ljubitelj filtera i da nisam neko ko voli ili neko ko mrzi Photoshop, ali ovo su par trikova pomoću kojih vaše tijelo ima da izgleda savršeno na fotkama, započela je svoju priču Khloe uz obećanje da ovi trikovi zaista funkcionišu. A evo i koje trikove je navela.
Rijaliti zvijezda kaže da prije svega treba da pronađete savršen ugao fotografisanja i dodaje da je najbolje kada vas vaš fotograf slika odozgo.
-Ako vas slika odozdo, izgledat ćete kao da ste 10 dana jeli bez pravila, kaže Khloe.
Ona dodaje i da je odabir odjeće jako bitan kada su odlične fotografije u pitanju. Savjetuje vas da birate crnu odjeću i odjeću na veritkalne pruge.
-Izbjegavajte horizontalne pruge i printove ako planirate da budete u centru fotografije, kaže rijaliti zvijezda, pa otkriva svoj poslednji trik – pozu:
-Zategnite ruke i ramena. Ruke stavite na kukove. Dobijate bonus bodove ako stanete sa strane. Ramena nazad i što dalje od ušiju, rekla je Khloe za kraj.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Sočni banana split kolač bez pečenja

IZLIJEČITE SINUSNU INFEKCIJU ZA SAMO 20 SEKUNDI: Napravite ovaj domaći napitak i gledajte ČUDO!

Zaštita bilja od gusjenica